Royal particulier

Beachclub Royal is twee jaar achtereen uitverkozen tot “Beste Strandpaviljoen van Nederland”. Mede dankzij de goede service, gastvrijheid, eerlijke menukaart en de ambiance, het hele jaar door!

Waar in de zomermaanden Beachclub Royal wordt aangemerkt als The Place To Be! is dit in de wintermaanden ook zeker zo.

Magische Beachclub

Het strand heeft de donkere dagen iets magisch, en Beachclub Royal is dan ook helemaal ingericht als warme en knusse Beachclub, om op te warmen en knus samen te zijn. Met elkaar genieten van het uitzicht, en ondertussen genieten van de gastvrijheid van Beachclub Royal. Natuurlijk staat tijdens ieder seizoen service op nummer 1, want iedere gast wordt verwend! Beachclub Royal staat voor betaalbare luxe, waardoor iedereen zich lekker in de watten kan laten leggen door onze crew.

Betaalbare luxe

Geen haute cuisine bij Beachclub Royal, maar een eerlijke menukaart waar voor elk wat wils op te vinden is. Met biologische vleesproducten en duurzaam gevangen vis. Voor de kinderen diverse kindermenu’s, een kleine greep uit de “grote” gerechten. Iedere week zorgt onze chefkok voor een heerlijk verrassend menu buiten onze menukaart om, zodat ook onze vaste gasten verwend blijven worden.

Gewoon lekker een hapje eten met de bekende Royal kwaliteit en gezelligheid. Ons sfeervol ingericht restaurant met uitzicht op strand en zee is uitstekend toegankelijk voor minder valide en is zeer kindvriendelijk, met een grote speeltuin op het strand, spelletjes en zelfs een springkussen! Parkeren kan gewoon voor de deur of op 5 minuten loopafstand. Het hele jaar door een geweldig uitzicht over strand en zee!

Wij staan voor u klaar

Beachclub Royal staat vooral bekend om de feesten en  partijen, van bruiloft tot bedrijfsfeest en van thema feest tot babyshower. Voor zowel kleinere gezelschappen tot feesten met maximaal 7.500 personen verzorgt Beachclub Royal alles naar wens. Iedere partij is anders, en daarom wordt alles op maat gemaakt en persoonlijk besproken.

 

Hier vindt u meer informatie over:

lunch-diner

Lunch en diner

dj

Feesten en partijen

Untitled-1

Brunchen op zondag

high-tea

High tea

trouwen

Bruiloften

high-wine

High wine

acties

Acties

party

Verjaardag of jubileum