Royal zakelijk

Beachclub Royal staat vooral bekend om de feesten en  partijen, van bedrijfsfeest tot thema feest en van teambuilding tot unieke vergadering.

Voor zowel kleinere gezelschappen tot feesten met maximaal 7.500 personen verzorgt Beachclub Royal alles naar uw wens.Ons uitgangpunt is: Alles is mogelijk!

Alles is mogelijk!

Iedere partij is anders, en daarom wordt alles op maat gemaakt en persoonlijk besproken. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van de diverse arrangementen die wij aanbieden. Alles wordt op maat voor u gemaakt.

U kunt bij ons kiezen voor een drankarrangement, maar u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de dranken op basis van nacalculatie af te nemen. Ook hebben wij een vele suggesties voor hapjes tijdens de feestavond, receptie of tijdens het borrelen.

Wij kunnen voor u de hele dag/avond invullen, ook qua entertainment. Denk aan een spetterende DJ met diverse live artiesten zoals saxofonist, percussionist of een zangeres! Maar ook een verassende goochelaar, een professionele schminkster voor de kinderen, of een optreden van een bekend artiest, alles is mogelijk!

Op maat gemaakte bedrijfsfeesten, van ontvangst tot einde compleet verzorgt door één locatie, alles tot in de puntjes geregeld! Feestavonden, themafeesten, teambuildingsactiviteiten en sportiviteit, alles is naar wens in te vullen!

Zand en vergaderen, prima combinatie!

Neem wat zand, een adembenemend uitzicht en een unieke ligging, voeg dit samen en je hebt de ultieme locatie voor alle zakelijke bijeenkomsten! Het strand van Hoek van Holland leent zich uitstekend voor een stoere beachgame of een leuke workshop! Er zijn zo veel mogelijkheden! En bij slecht weer, zijn er veel alternatieven welke binnen kunnen worden uitgevoerd.

Zin in iets geks? Anders dan anders?

Beachclub Royal biedt u een aantal thema feesten aan, zodat u erg makkelijk een zeer gedetailleerd feest door ons laat organiseren. Tot in de puntjes verzorgd, in uw thema naar keuze!

Hier vindt u meer informatie over:

lunch-diner

Lunch en diner

dj

Feesten en partijen

workshops

Workshops

themafeesten

Themafeesten

beachgames

Beachgames

vergadering

Vergaderingen

bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten

arrangementen

Diverse arrangementen

 

Meer informatie? Nieuwsgierig?

Direct meer informatie aanvragen kan door middel van het formulier hieronder. Vul het formulier zo volledig mogelijk in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.