Recensies

 

LOGO_DAEL_ALGEMEENBedrijf: DAEL
Datum: september 2014

Een personeelsfeest dat in de smaak viel!
Eind september 2014 zijn we met alle medewerkers en hun partners en kinderen naar Beachclub Royal geweest voor ons jaarlijkse personeelsfeest. Het is een geweldig succes geworden, vooral doordat Guus en zijn team geen moeite te veel was. We hadden een barbecue geboekt en mede door het geweldige weer eind september had iedereen het heel erg naar zijn zin. Ook was het een voltreffer om de kinderen van onze medewerkers mee te vragen. Die hadden de grootste lol op het strand, op het luchtkussen, met het schminken en het knutselen. De medewerkers van Beachclub Royal zijn heel erg gastvrij, de kwaliteit van het eten was top. Iedereen kijkt alweer uit naar het volgende personeelsfeest, we hoeven zeker niet te vertellen waar ze graag naartoe willen…

 

Logo-minimale-witruimte-zonder-POBedrijf: Stichting Havensteder
Datum: zomer 2014

Stichting Havensteder organiseerde in september een personeelsbijeenkomst bij Beachclub Royal. In de voorbereiding gaven medewerkers van Beachclub Royal altijd snel antwoord op vragen, dat was prettig werken. Tijdens de bijeenkomst zelf werden eten en drinken prima verzorgd. De bijeenkomst is goed geslaagd.

goedegebuur

Bedrijf: Goedgebuur
Datum: 20 september 2014

Op 20 september hebben wij bij Beachclub Royal een sportief programma op het strand (door Flitz Events) en barbecue georganiseerd. De avond werd afgesloten met een spetterend DJ optreden met live saxofonist. Bij de organisatie van zo’n dag komt heel veel kijken. De event managers van Beachclub Royal denken in zo’n traject heel goed met je mee. Dat is prettig, alles kan; “the sky is the limit” De dag voorafgaand aan het feest hebben we het draaiboek doorgenomen, zodat alle medewerkers op de hoogte waren van de afspraken. Dit merkte je op de feestdag zelf, want deze verliep echt vlekkeloos. Contact met de medewerkers van Beachclub Royal was prima,  als er iets geregeld moest worden werd dit direct opgepakt. Wij kunnen iedereen aanraden bij Beachclub Royal een personeelsfeest te vieren!

 

 

Schrijf uw recensie