Referenties

Zo maar een greep uit de vele mooie bedrijven waarvoor wij, vaak meerdere malen, hun bedrijfsevenementen mogen verzorgen. Van compleet verzorgde grote evenementen tot een gezellige lunch of vergader arrangement. Geïnteresseerd of nieuwsgierig? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier onderaan deze pagina in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

logo-das    logo-havenbedrijf    logo-rabo    logo-shell    logo-total

logo-erasmus-mc    logo-politie-haaglanden    logo-abn    logo-kws    logo-deal

logo-brandweer    logo-campina    logo-daily-fresh    logo-deloitte    logo-dura-vermeer

logo-arend-sosef    logo-dolfijn    logo-hogeschool-rotterdam    logo-rotterdam    logo-post-nl

logo-dsm    logo-flora-holland    logo-ggd    logo-unit4    logo-boksman

logo-eneco    logo-eyeworks    logo-facilicom    logo-garcia-jeans    logo-hoogvliet

logo-CIZ    logo-feyenoord    logo-humanitas    logo-leger-des-heils    logo-pwc

logo-ijsselland    logo-isw    logo-kpn    logo-scania    logo-technip

logo-vlietland    logo-gamma    logo-loodswezen    logo-ministerie-infra    logo-ns

logo-rijk-zwaan    logo-staatsloterij    logo-unilever    logo-veiligheidsregio-rr    logo-woonstad-rotterdam

logo-nn    logo-rijkswaterstaat    logo-robeco    logo-samsung    logo-stedin

logo-stena-line    logo-zegro    logo-boskalis    logo-rijschool-don    logo-visser-smit

 

Recensies

 

LOGO_DAEL_ALGEMEENBedrijf: DAEL
Datum: september 2014

Een personeelsfeest dat in de smaak viel!
Eind september 2014 zijn we met alle medewerkers en hun partners en kinderen naar Beachclub Royal geweest voor ons jaarlijkse personeelsfeest. Het is een geweldig succes geworden, vooral doordat Guus en zijn team geen moeite te veel was. We hadden een barbecue geboekt en mede door het geweldige weer eind september had iedereen het heel erg naar zijn zin. Ook was het een voltreffer om de kinderen van onze medewerkers mee te vragen. Die hadden de grootste lol op het strand, op het luchtkussen, met het schminken en het knutselen. De medewerkers van Beachclub Royal zijn heel erg gastvrij, de kwaliteit van het eten was top. Iedereen kijkt alweer uit naar het volgende personeelsfeest, we hoeven zeker niet te vertellen waar ze graag naartoe willen…

 

Logo-minimale-witruimte-zonder-POBedrijf: Stichting Havensteder
Datum: zomer 2014

Stichting Havensteder organiseerde in september een personeelsbijeenkomst bij Beachclub Royal. In de voorbereiding gaven medewerkers van Beachclub Royal altijd snel antwoord op vragen, dat was prettig werken. Tijdens de bijeenkomst zelf werden eten en drinken prima verzorgd. De bijeenkomst is goed geslaagd.

goedegebuur

Bedrijf: Goedgebuur
Datum: 20 september 2014

Op 20 september hebben wij bij Beachclub Royal een sportief programma op het strand (door Flitz Events) en barbecue georganiseerd. De avond werd afgesloten met een spetterend DJ optreden met live saxofonist. Bij de organisatie van zo’n dag komt heel veel kijken. De event managers van Beachclub Royal denken in zo’n traject heel goed met je mee. Dat is prettig, alles kan; “the sky is the limit” De dag voorafgaand aan het feest hebben we het draaiboek doorgenomen, zodat alle medewerkers op de hoogte waren van de afspraken. Dit merkte je op de feestdag zelf, want deze verliep echt vlekkeloos. Contact met de medewerkers van Beachclub Royal was prima,  als er iets geregeld moest worden werd dit direct opgepakt. Wij kunnen iedereen aanraden bij Beachclub Royal een personeelsfeest te vieren!

 

Contactformulier Royal Zakelijk